OPNsense Captive Portal İçin Açık Kaynak Hotspot Yazılımı – Test Desteği

Started by GkhnG, Today at 11:12:53 AM

Previous topic - Next topic
Herkese merhaba,

OPNsense captive portal için Node.js ve JavaScript ile ücretsiz ve açık kaynaklı bir hotspot yönetim yazılımı geliştiriyorum. Proje tamamlandığında kaynak kodlarıyla birlikte GitHub üzerinden yayımlayacağım.

Yazılımda kupon, SMS, yönetici onayı, Telegram, WhatsApp, e-posta ve NVİ doğrulamasının yanı sıra kota ve kullanım süresi belirleme gibi özellikler bulunuyor.

Şu anda geliştirme ve canlı test aşamasındayım. Kaynak kodları henüz yayıma hazır olmadığı için testleri kendi geliştirme ortamımda gerçekleştirmem gerekiyor. Bu nedenle aşağıdaki konularda destek olabilecek gönüllüler arıyorum:

1. NVİ/KPS V2 entegrasyonunu test edebilmem için geçici, mümkünse yalnızca test amacıyla yetkilendirilmiş erişim sağlayabilecek bir kurum veya geliştirici,
2. 5651 loglarının zaman damgası ile imzalanmasını test edebilmem için KamuSM test hesabı konusunda yardımcı olabilecek bir kullanıcı.

Üretim ortamında kullanılan kalıcı veya kişisel hesap bilgilerinin paylaşılmasını istemiyorum. Mümkünse geçici ve kısıtlı bir test hesabı kullanılabilir ya da bilgiler ekran paylaşımı sırasında hesap sahibi tarafından doğrudan girilebilir.

Destek olabilecek arkadaşlar benimle özel mesaj üzerinden iletişime geçebilirler.