OPNsense Forum

Archive => 17.1 Legacy Series => Topic started by: sagem2004 on May 19, 2017, 09:29:39 pm

Title: GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Post by: sagem2004 on May 19, 2017, 09:29:39 pm
AFTER UPDATING THE VERSION 17.1.7 The GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Title: Re: GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Post by: franco on May 22, 2017, 08:11:41 am
Hi,

Can't say that's true on my main install. Did you change certificates or browsers? How about the main page via Reporting: Traffic Graph?


Cheers,
Franco
Title: Re: GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Post by: sagem2004 on May 22, 2017, 08:34:19 am
Can't say that's true on my main install. Did you change certificates or browsers?   NO   "  Yes i have remove vpn certificate i dont know if it's poebleme "
How about the main page via Reporting: Traffic Graph?   OK


Merci .
Title: Re: GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Post by: franco on May 22, 2017, 08:59:53 am
Hm, in Firefox or Chrome there is a developer console that can show extra errors or warnings from the page while loading. Loading the page from the Reporting section works the same way as the dashboard graphs, but it may trigger some kind of error or maybe an ad blocker gets in the way?
Title: Re: GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Post by: sagem2004 on May 22, 2017, 09:14:52 am
I have the same problem on all browsers
Title: Re: GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Post by: franco on May 22, 2017, 10:44:44 am
It's very hard to debug this as it sounds like a local issue somewhere between your host and the GUI. Some form of proxy maybe? Or are you accessing this GUI remotely through a VPN?


Cheers,
Franco
Title: Re: GRAPH TRAFFIC widget does NOT work
Post by: sagem2004 on May 22, 2017, 11:12:35 am


I have the same problem on other computers  Local